Sablonos és kicsit nyálas

A Flohr Design & Consulting már több mint 25 éve működő grafikai műterem. Két grafikus – Flohr János és Szalontai András – mester és tanítvány kapcsolatából nőtt ki a jelenlegi mester és mester viszonyuk. Profiljukat nehéz lenne összefoglalni, beszéljen helyette inkább a portfóliójuk.

Őszinte, kicsit álszerény

Harcedzett designerek vagyunk. Sikerek és megannyi szívás eredményeképpen komoly tapasztalatra tettünk szert a szakmában. Terveztünk megannyi arculatot és kiadványt, kiállítást és divatbemutatót, egyedi bútort és enteriőrt, de még repülőgépet is (na jó csak a festését). Ahogy mondani szokás: ezek tudnak valamit.

Felesleges adatokkal bonyolított

Korodi&Flohr Grafikai Műterem Korlátolt Felelősségű Társaság. Székhely: 1013 Budapest, Attila út 25. Adószám: 10891085-2-41. Cégjegyzékszám: 01-09-268525.

Bullshit

Üdvözöljük honlapunkon! Cégünk a legdinamikusabban fejlődő kisvállalkozások közé tartozik. Büszkék vagyunk munkáinkra és ügyfeleinkre, akik segítségével bebizonyíthattuk, hogy lehetetlen feladatok nincsenek, csak hatalmas kihívások, amellyel kicsiny csapatunk emelt fejjel képes megküzdeni
pont, pont, pont